Wij maken het graag makkelijk voor u.

Een wereld waar ons ecologisch en economisch systeem op elkaar zijn afgestemd is steeds meer een vanzelfsprekende zaak dan ooit te voren. Onze samenleving en arbeidsmarkt verandert en ons onderwijssysteem is niet meer van deze tijd, maar wat is uw rol en wat doet hiermee? We leven middenin een tijdperk van verandering en wij bewegen mee. Om u en uw organisatie mee te laten bewegen en groeien met de huidige ontwikkelingen zijn wij u als sprekers- en kennisbureau u graag anders van dienst zijn dan dat u dat gewend bent van een sprekers- en kennisbureau. U kunt bij namelijk bij ons een themapakket afnemen die wij, samen met u, afstemmen op uw wensen en behoeften. Ook stellen wij graag naast onze vaste thema’s voor u een themapakket op maat samen. Wij horen namelijk graag hoe u zich wilt ontwikkelen in deze tijd, hoe zich wilt bewegen naar de toekomst zodat wij met u mee kunnen kijken hoe wij onze rolmodellen het best voor u in kunnen inzetten. 

Organiseert u binnenkort een evenement, bent u op zoek naar een inspirerende dag gevuld met een goed aansluitend programma? Of organiseert u zelf met veel regelmaat bijeenkomsten en evenementen waarbij u een spreker of bijvoorbeeld een moderator voor nodig heeft? Ook dan maken wij het graag makkelijk voor u en hebben daarom verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken. U kunt namelijk naast onze themapakketten gewoon bij ons individueel een rolmodel, een spreker, boeken voor een van onze diensten. Ook kunt u bij ons ook terecht voor een vast aantal boekingen voor een vast bedrag, een ‘Rolmodel gegarandeerd’ strippenkaart. Of wat dacht u van uw eigen mensen opleiden in het publieklijk spreken en presenteren zoals onze rolmodellen? Dat kan nu ook met onze op maat ontwikkelde training gebasseerd op Neuro-linguistic programming (NLP). 

l

Thema Pakketten

Regulair en Plus Thema Paketten

U wilt binnen uw organisatie een onderwerp behandelen en hier kennis en experts  voor in huis halen. U wilt hier actief mee aan de slag. Dan passen onze themapakketen het best bij u. U kunt kiezen uit onze Regulair en Plus Themapakketten en deze op uw wensen en behoefte laten afstemmen.

Rolmodel gegarandeerd

Vast bedrag, vast aantal sprekers

U heeft regelmatig een evenment, bijeenkomensten en wil gegarandeerd zijn op een spreker wanneer u er één nodig heeft. Onze rolmodellen staan klaar om hun kennis, expertise en kwaltieiten met u te delen.

Losse boekingen

Losse boekingen

Een eenmalige boeking voor uw evenement, bijeenkomst of een workshop.

Laat u inspireren door onze rolmodellen.

Training Publiekelijk spreken en presenteren

Verrijkend inspireren

Verrijkend publiekelijk spreken en preseteren omdat u of uw medewerkers ook regelmatig op een podium staan. Met onze training ontwikkelt u in drie dagen uw spreek en presentatievaardigheden en technieken Deze training leert u de geheimen van krachtig spreken en presenteren voor meer impact  en resultaat.

Komt u er niet uit?

Weten wat het best bij u past en advies nodig?