Kennis is kracht: beter weten met onze rolmodellen!

door Nineke Verhoofstad

Kennis delen met een groeiende groep. Dat willen we doen! Zeker met de thema’s die onze rolmodellen motiveren. Elke keer weer. Naast het werk wat ze al doen, stappen ze sprekenderwijs op het podium. Rolmodellen staan hierin niet alleen. Ons matchingsplatform is ook hun verzamelplek. Eentje waar kennis de gezamenlijke noemer is. Dat is de kracht die ons beweegt! 

Kennis is macht, ofwel scientia potentia est (Francis Bacon red.). Een begrip uit een tijdperk dat achter ons ligt. Macht staat het delen van kennis in de weg. Juist op een matchingsplatform. Het Rolmodellen Bureau ziet kennisdeling eerder als onderdeel van de beweging voorwaarts. Door deze stuwkracht bied je als platform een onafhankelijke plek in sprekersland. Eentje waar sprekers, locaties en event organizers elkaar weten te vinden.

“Knowledge has a beginning but no end.”

–Geeta S. Iyengar

Opschalen van de transformatie

Op ons platform bundelen verschillende krachten samen. Naast het delen van de aanwezige kennis, wijsheid en liefde. Daar bovenop zetten we nog een andere beweging in gang als opstapplek. Spreken voor publiek als volgende stap via evenementen. Op naar een grotere massa. Zo kun je op grotere schaal versnellen. Wat goed van pas komt bij een transformatieproces.

De beweging achter ons platform zien wij als een superkracht. En dat werkt wel zo snel. Je kunt bij ons direct een aanvraag indienen bij de spreker, event organizer of locatie. Met het  rolmodel (FreeGold of Platinum) account vergroot je bijvoorbeeld de kans op een volgende opdracht. En als event organizer of locatie bied je die felbegeerde podiumplek voor een rolmodel. Die sterke programmering is zo met het grootste gemak rond.

Het contact met elkaar verloopt direct en daardoor sneller. Via het proactief verbinden met elkaar. Een aanvraag belandt na het plaatsen in de mailbox van de gebruiker. Precies de versnelling die in de evenementenbranche goed van pas komt. De tussenkomst van een (sprekers)bureau blijft achterwege. Op ons matchingsplatform is dat een belangrijke stap vooruit.

Podiumplek met een eigen geluid

Een platform maakt verbinding mogelijk. In een tijd waar dat in real life ontbreekt en online steeds meer tot bloei komt. Een verzamelplek waar je elkaar makkelijker dan ooit vindt in de evenementenbranche. Waar event organizers zoeken naar sprekers met een eigen geluid. Verschillende locaties zien alsnog in deze tijd kansen om sociale impact maken door rolmodellen een podium te bieden.

Ons matchingsplatform is de verzamelplek waar onze rolmodellen, event organizers en locaties elkaar digitaal ontmoeten. Dat kansen biedt om social impact te vergroten. Samen met de mensen die met hun verhaal verschil durven te maken.

Verbeter samen de wereld

Een belangrijk doel blijft daarbij in het zicht: een betere wereld voor iedereen. De keuze waarop is reuze. Zeker met verschillende rolmodellen. Door eenheid in verscheidenheid zichtbaar en vindbaar op ons platform. Een plek waar ze zich via verschillende thema’s onderscheiden. Tegelijk ook op hun plek zijn.

Het Rolmodellen Bureau als matchingsplatform helpt je als spreker, event organizer en locatie op weg door:

  • Kennisdeling via ons platform. Onze superkrachten samenbundelen. Zo ga je als een speer in evenementenland.
  • Samen maak je een grotere sociale impact. Met extra focus op wat jou beweegt als rolmodel, event organizer of locatie. Great minds think alike!
  • Via het Rolmodellen Bureau heb je duidelijk zicht op diverse sprekers, locaties en evenementen. Niet eindeloos zoeken op het net. Wel direct reageren.

Dat kan voor jou als spreker met een Rolmodel Gold of een Rolmodel Platinum account. Wil je voor jouw aankomende evenement meer weten? Bekijk dan hier jouw voordelen voor o.a. het Event Organizer Gold account.

Rolmodellen veranderen de wereld! 

Op een matchingsplatform is het makkelijker om een gezamenlijk doelen te bereiken. Hoe dit kan werken? Omarm verandering. Verandering is wat dat betreft het enige wat zeker is in het leven. Vanuit het Rolmodellen Bureau moedigen we dit enthousiast aan. Naast het delen van tips zetten we net zo lief dat extra tandje bij. Op naar een duurzame overgang in het tijdperk van verandering. Rolmodellen zijn hierin hard nodig om verschil te maken.

Kennis die we delen is de stuwkracht om een massa te bewegen. Daar wil het Rolmodellen Bureau voor zorgen. Ons te lanceren online matchingsplatform is de volgende stap. Samen op weg naar een betere wereld voor iedereen. Beweeg mee!