Bruno van den Elshout

Ik nodig uit tot wezenlijke ontmoeting tussen mensen, ideeën en werelden.

Te boeken voor

Presentaties product of diensten

Workshops

v

Storytelling

Masterclasses

Gastspreker

Thema’s

Sociaal Maatschappelijk

Sociale Innovatie

Pionier

Achtergrond

 

Ik nodig uit tot wezenlijke ontmoeting tussen mensen, ideeën en werelden. Ik doe dit om in samenspraak nieuwe manieren van leven en werken te onderzoeken, én te beoefenen.

Ik doe dit in de vorm van autonome onderzoeken en experimenten, maar ook in procesbegeleiding, visievorming en het vormgeven van zakelijke en/of bijeenkomsten en ontmoetingen. Kenmerkend aan mijn werkzaamheden is de wens om steeds een sfeer van Rust en Ruimte te doen ontstaan, waarbinnen ruimte is voor nieuwe en onconventionele ideeën – of belangen die op het eerste gezicht met elkaar in strijd lijken te zijn.

In die strijdigheid zoek ik naar nieuwe ruimte, en naar nieuwe mogelijkheden om gezamenlijk in beweging te komen voor een betere en eerlijke wereld.   Bekend van mijn hand zijn de projecten NEW HORIZONS, waarvoor ik een jaar lang ieder uur de horizon fotografeerde, en Us Europeans, waarvoor ik een jaar lang door Europa reisde om 2700 jongeren te interviewen over hun dagelijks leven.

Andere projecten zijn de 24-uurs horizonobservaties die ik regelmatig organiseer, Tijd maak je maandag, Retourtje Groningen en de Grote Gezellige Zwijgpicknick.

Please follow and like us: