Cor de Graag

Mijn focus ligt op de mens want uiteindelijk maakt de mens het verschil. Als de mens in een organisatie in zijn of haar kracht staat dan gaat het bedrijf echt stappen maken.

Te boeken voor

Presentator

Dagvoorzitter

Moderator

v

Storytelling

Thema’s

A

Visionair

Veranderende arbeidsmarkt

Persoonlijk leiderschap

Sociaal ondernemerschap

Achtergrond

 

Achtergrond
Voordat ik jaren geleden mijn eigen onderneming begon, heb ik eerst zo’n 25 jaar bij een aantal IT/Telecom bedrijven in loondienst gewerkt als partner manager, sales manager,en consultant. In deze rollen heb ik in heel wat keukens van bedrijven mogen kijken en gezien wat er goed ging en vooral ook wat absoluut beter kan en moet.  De gesprekken die ik heb gevoerd op alle management niveaus van MKB tot en met Corporate organisaties hebben me laten zien waartoe mensen zowel in positieve als negatieve zin in staat zijn. Het bedrijfsleven is wat dat betreft een goede afspiegeling van de maatschappij waar we op vele fronten de menselijke maat uit het oog zijn verloren en waar we disconnected zijn geraakt met waar het echt om draait. Als een manisch optimist deze woorden gebruikt dan is er wel wat gaande.

Als ondernemer,  verbinder, spreker en  auteur is het mijn missie om omzelf en mijn omgeving iedere dag te laten groeien als mens. Hoe mooi is het om mensten te laten ontdekken wie ze echt zijn. Als je als mens groeit dan groei je ook als medewerker, manager,  ondernemer,  partner, als vriend etc. De basis van groei is zelfkennis want waar ga je heen als je niet weet wat je vertrekpunt is ? Het is mijn droom dat mensen hun bubbel durven te verlaten en hun fixed mindset inleveren voor een growth mindset. Ik laat mensen inzien dat ze veel meer potentie hebben dan dat ze zelf realiseren.  Je echt vollledige potentie ondenk je pas als je bereid bent om uit je veilige bubble te stappen.

Mijn drive
Het is mijn missie en drive om mensen te leren luisteren naar hun hoofd, hart en gut feeling. Leef je droom en doe de dingen waarmee jij het verschil kan maken. Leef je leven en  explore the world. Pak de regie over je leven, over je carriere en over je business groei.

Ik ben een creatieve vrijdenker die iedere dag met een big smile opstaat om de dingen te doen waar ik energie van krijg, die mij intellectueel en creatief de volgende stap laten zetten. Maar de belangrijkste reden is dat ik opsta om mensen te inspireren om de stappen te zetten die ze nog niet hebben durven zetten. Als mensen tegen me zeggen “Cor, door jou ben ik weer van de wekker gaan houden”, dan is dat voor mij echt een `wow’ moment. Dit bereik ik door mensen te laten zien hoe mooi en kansrijk het leven buiten de bubble kan zijn. Ik wil mensen laten ontdekken wie ze echt zijn of zouden kunnen zijn. Mensen moeten weer verliefd op zichzelf worden.

Mijn kracht
Bij iedere lezing laat  ik zien wat de kracht is van het tonen van je authentieke kwetsbare ik. Als ik mijn verhaal doe, gaat het er mij niet om dat ik mijn verhaal doe. Nee, het gaat er mij om wat het verhaal met jou doet. Mijn kracht bestaat uit een cocktail van passie, humor, kennis van mens en organisatie, inspiratie kracht en een tomeloze energie. Deze cocktail is ondanks het grote aantal ingredienten best te drinken.

Mijn aanpak
Als je zegt wat er altijd wordt gezegd dan komt maximaal 25% van je boodschap aan. Zelf neem ik geen genoegen met 25% maar ga voor maximale impact door buiten de lijntjes te denken en te spreken. Of je nu wil of niet, als ik voor een groep sta dan gebeurt er iets. Of je nu geprikkeld wordt door mijn energie, scherpe analyse of prikkelende woordkeuze om jou mee te nemen in een wandeling buiten je bubbel. So let’s re shuffel your brain en go next level.

Mijn vrienden noemen me vaak een hoogopgeleid schoffie die op een respectvolle en geciviliseerde wijze schijt heeft aan de wereld. Hoewel het publiek bepaalt hoe scherp ik mijn verhaal neer kan zetten, zal ik altijd kijken waar de rek zit en zal ik mezelf en het publiek altijd uitdagen om net die laag dieper aan te tikken.

Waarom moet je mij boeken
Ben je klaar met de zoetsappige kant en klare verhaaltjes en wil je het verhaal van iemand die echt buiten de lijntjes denkt en spreekt dan moet je mij gewoon boeken.

Please follow and like us: