Dave Ensberg

Een betere wereld, begint echt bij jezelf.

Te boeken voor

Presentaties product of diensten

v

Storytelling

Gastspreker

Presentator

Thema’s

Sociale Maatschappelijk

Maatschappelijke verbinding

l

Onderwijs & Vernieuwing

Jeugd

w

Politiek Dialoog

Mensenrechten

Achtergrond

 

Dave Ensberg-Kleijkers is getrouwd en woonachtig in Tilburg. Hij is sinds 2015 werkzaam als voorzitter College van Bestuur van Stichting Biezonderwijs, een middelgrote gespecialiseerde onderwijsinstelling in Midden-Brabant waar 496 medewerkers zich inzetten voor ongeveer 1.760 leerlingen. Biezonderwijs is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar voor wie het leren en opgroeien niet vanzelf gaat.

Daarnaast is Dave bestuurskundige en maatschappelijk actief. Zo is hij voorzitter van stichting Kompass, Mensenrechten Dichtbij, vicevoorzitter van stichting Johan Ferrier Fonds en lid van de Raad van Advies van stichting Martin Luther King lezing. Dave was in 2012 kandidaat-Kamerlid en in 2015 kandidaat-Statenlid in Limburg.

Dave is zoon van Surinaamse ouders en is trots op zijn bi-culturele identiteit. Zijn jeugd ging zacht gezegd niet altijd over rozen en hij heeft dan ook hard moet knokken om iets van zijn leven te kunnen maken. Dave studeerde aan de Universiteit Leiden bestuurskunde in combinatie met politicologie en specialiseerde zich in ‘management van de publieke sector’. Hij publiceert geregeld opinieartikelen en columns. In 2015 verscheen zijn TEDtalk ‘Towards an inclusive society for every child’ via YouTube. Bekijk zijn profiel via LinkedIn. Dave is graag maatschappelijk actief, vooral op het gebied van onderwijs, mensenrechten en politiek. Want een betere wereld, begint bij jezelf.

Dave Ensberg-Kleijkers: memoires op z’n 33e

Please follow and like us: