Rolmodellen Bureau

   Het sprekers- en kennisbureau met social impact

De beweging naar de toekomst is in gang gezet en onze rolmodellen zetten zich hiervoor in, voor u, onze samenleving en onze planeet. Omdat de toekomst vandaag begint.

Wij nodigen u uit met ons mee te bewegen.

Om samen te bewegen, samen te bouwen en samen te ontwikkelen. Wij zetten ons in op maatwerk, de perfecte match en uw doelstellingen

Door aandachtig naar uw wensen en behoeften te luisteren zorgen wij ervoor dat u de juiste, spreker, rolmodel, op de juiste plek heeft in uw programmering om uw publiek een fantastisch en waardevol evenement te bezorgen. 

Kies voor het Rolmodellen Bureau en u kiest voor kwaliteit, duurzame impact en vernieuwing waarmee u uw publiek verrijkt.

 

Wij maken het graag makkelijk voor u.

Kies hieronder uit een van onze diensten.

v

Losse boekingen

Een eenmalige boeking voor uw evenement, bijeenkomst of een workshop. Laat u inspireren door onze rolmodellen.


Training Publiekelijk spreken en presenteren

Volg deze training en ontwikkel uw spreek- en presenteervaardigheden naar een professioneel niveau.

l

Verdiepingstrajecten

U wilt binnen uw doeltellingen behandelen, hier kennis en experts voor in huis halen en u wilt hier actief, doelgericht en duurzaam mee aan de slag. Dan passen onze verdiepingende trajecten het best bij u. Elk traject wordt naar uw wensen en behoeften samen afgestemd voor maatwerk en de grooste impact.

Voucher

U organiseert regelmatig evenementen en wil gegarandeerd zijn van een inspirerende spreker wanneer u er één nodig heeft? Onze rolmodellen staan klaar om hun kennis, expertise en kwaliteiten met u te delen. Met onze Voucher heeft u voor een vast bedrag een vast aantal sprekers.