Event Organizer Free

Het organiseren van een evenement is leuk, maar het is ook veel werk. Van het uitwerken van het thema, tot het regelen van de catering en het vinden van de juiste, inspirerende spreker en/of locatie. Met ons online matchingsplatform maken wij jouw werk makkelijker.

Wij hebben goed geluisterd naar de markt. Jouw wens is bij ons bekend. Op ons platform kun jij als event organizer direct op zoek gaan naar een rolmodel, spreker en een evenementenlocatie. Wij faciliteren een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Je vindt snel wat je zoekt. Het contact verloopt direct.

Hoe werkt het?

In een paar simpele stappen heb jij een persoonlijk account. Hier beheer jij jouw zoektocht naar de juiste sprekers en evenementenlocaties. Ook blijf je ook de hoogte van de nieuwste content die jouw favorieten plaatsen. Denk hierbij aan blogs, podcasts en webinars.

Ben je nog aan het oriƫnteren?

Bewaar de spreker of locatie waar je een oog op hebt in je favorieten. Dan kun je ze later nog eens bekijken. Is de spreker niet meer beschikbaar? Dan krijg je van ons een nieuwe suggestie op basis van jouw zoektermen.

  • Uw account
  • Persoonlijke gegevens
  • Bedrijfsgegevens
  • Betaling
  • Inloggen

jQuery(‘#createuser’).append(”);