FANTASTISCH NIEUWS!

 

WIJ STAPPEN OVER NAAR EEN ONLINE MATCHINGSPLATFORM 

Een evenement organiseren is leuk maar er komt een hoop werk bij kijken. Van het bedenken van een thema, het uitwerken van een programma, doel, doelgroep en hoe je deze bereikt tot aan het regelen van de juiste catering, evenementenlocatie en uiteraard die inspirerende spreker. De afgelopen jaren hebben al veel van onze klanten als event organizer geholpen aan een inspirerende rolmodel als spreker, dagvoorzitter of een van de andere diensten. Hier zijn wij enorm trots op als jonge ambitieuze organisatie. 

Ook hebben wij goed geluisterd naar de markt, de wensen van onze klanten, en rolmodellen en dit naast onze ambitie om social impact te vergroten en dienstverlenend te zijn neergelegd. Onze ambitie is om meer rolmodellen aan te kunnen bieden, ze een podium te geven, om te inspireren en deze zo efficiënt en goed mogelijk te matchen aan de vraag van de klant, de event organizer. Om dit te realiseren hebben wij de keuze gemaakt om de overstap te maken naar een online matchingsplatform

Op het nieuwe matchingsplatform kunnen event organizers direct op zoek gaan naar een rolmodel, spreker en een evenementenlocatie en boeken. Wij faciliteren hiermee een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen, je snel vindt wat je zoekt en direct in contact komt met de spreker en/of evenementen locatie. Ook event organizers kunnen  op het matchingsplatform een eigen account aanmaken waar je je zoektocht naar de juiste sprekers kunt beheren, op de hoogte blijft van de nieuwste content (podcasts, blogs, webinars), rolmodellen en evenementen locaties.

Ben je nog in een oriënterende fase, ook dat is geen probleem. Bewaar de spreker of locatie waar je een oog op hebt gewoon in je favorieten en keer later terug om de aanvraag af te ronden. 
Is de spreker of locatie niet beschikbaar dan genereert het matchingsplatform nieuwe suggesties die gebaseerd zijn op jouw zoekactie. 

Snel, makkelijk en efficiënt voor meer impact en een geslaagde evenement! Ook voor alle online evenementen!  

En dit voor maar €100,- per maand, excl. BTW

Doneer en help ons dit sneller te realiseren

Omdat wij in een betere wereld geloven, het verhogen van social impact en om het online matchingsplatform hiervoor sneller te realiseren zijn we een crowdfundactie gestart. 

Het matchingsplatform schematisch weergegeven

Onze eigen missie is een matchingsplatform creëren waar sprekers, locaties en organisaties die een steentje bijdragen aan een betere wereld op gevonden worden en elkaar kunnen vinden.  Willen wij dit realiseren dan vraagt dit van ons natuurlijk een grootse aanpak en daarom gaan we binnenkort een vernieuwende volgende stap maken. Met een nieuw, fris en dynamisch team zijn wij bezig met de overstap te maken naar een online matchingsplatform en starten wij hiervoor een crowdfundactie.

Nieuwsgierig?

Meld je alvast aan en blijf op de hoogte!