FANTASTISCH NIEUWS!

 

WIJ STAPPEN OVER NAAR EEN ONLINE MARKTPLAATS! 

Een evenement organiseren is leuk maar er komt een hoop werk bij kijken. Van het bedenken van een thema, het uitwerken van een programma, doel, doelgroep en hoe je deze bereikt tot aan het regelen van de juiste catering, evenementenlocatie en uiteraard die inspirerende spreker. De afgelopen jaren hebben al veel van onze klanten als event organizer geholpen aan een inspirerende rolmodel als spreker, dagvoorzitter of een van de andere diensten. Hier zijn wij enorm trots op als jonge ambitieuze organisatie. 

Ook hebben wij goed geluisterd naar de markt, de wensen van onze klanten, en rolmodellen en dit naast onze ambitie om social impact te vergroten en dienstverlenend te zijn neergelegd. Onze ambitie is om meer rolmodellen aan te kunnen bieden, ze een podium te geven, om te inspireren en deze zo efficiënt en goed mogelijk te matchen aan de vraag van de klant, de event organizer. Om dit te realiseren hebben wij de keuze gemaakt om de overstap te maken naar een ONLINE MARKTPLAATS. 

Op de nieuwe marktplaats kunnen event organizers direct op zoek gaan naar een rolmodel, spreker en een evenementenlocatie en boeken. Wij faciliteren hiermee een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen, je snel vindt wat je zoekt en direct in contact komt met de spreker en/of evenementen locatie. Ook event organizers kunnen  op de marktplaats een eigen account aanmaken waar je je zoektocht naar de juiste sprekers kunt beheren, op de hoogte blijft van de nieuwste content (podcasts, blogs, webinars), rolmodellen en evenementen locaties.

Ben je nog in een oriënterende fase, ook dat is geen probleem. Bewaar de spreker of locatie waar je een oog op hebt gewoon in je favorieten en keer later terug om de aanvraag af te ronden. 
Is de spreker of locatie niet beschikbaar dan genereert de marktplaats nieuwe suggesties die gebaseerd zijn op jouw zoekactie. 

Snel, makkelijk en efficiënt voor meer impact en een geslaagde evenement! Ook voor alle online evenementen!  

En dit voor maar €100,- per maand, excl. BTW

Doneer en help ons dit sneller te realiseren

Omdat wij in een betere wereld geloven en om deze online marktplaats sneller te realiseren zijn we een crowdfundactie gestart. Geloof jij ook in het Rolmodellen Bureau?

De online marktplaats schematisch weergegeven

Onze eigen missie is een marktplaats creëren waar sprekers, locaties en organisaties die een steentje bijdragen aan een betere wereld op gevonden worden en elkaar kunnen vinden.  Willen wij dit realiseren dan vraagt dit van ons natuurlijk een grootse aanpak en daarom gaan we binnenkort een vernieuwende volgende stap maken. Met een nieuw, fris en dynamisch team zijn wij bezig met de overstap te maken naar een online marktplaats en starten wij hiervoor een crowdfundactie.

Dit houdt in dat wij ons volledig op digitale marketing gaan inzetten. We brengen vraag en aanbod online bij elkaar, op ons eigen marktplaats. Ook gaan we online de op de door de Verenigde Naties gestelde Duurzame Ontwikkelingsdoelen, ook bekend als de SDG’s,  ondersteunen. Hier kun je als eventorganizer sprekers en evenementenlocaties op vinden, zien aan welke doel zij werken en hoe zij zich hiermee onderscheiden.  Dit vergroot uiteraard de ultieme matchingskans en creëren we zo een WIN-WIN situatie voor alle partijen. Zo werken wij zelf aan doelstelling 17: partnerschap om doelstellingen te bereiken.   

Nieuwsgierig?

Meld je alvast aan en blijf op de hoogte!