Blog

Latest News

 

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim.

Nick van Breda

  The most Futuristic Dutch man you can find!   Te boeken voor Thema's Achtergrond   "Nick has organized and helped 50+ hackathons, created innovative solutions for SDG’s, business challenges, schools, municipalities and the Ministry of Education since...

Cor de Graag

Mijn focus ligt op de mens want uiteindelijk maakt de mens het verschil. Als de mens in een organisatie in zijn of haar kracht staat dan gaat het bedrijf echt stappen maken. Te boeken voor Thema's Achtergrond   Achtergrond Voordat ik jaren geleden mijn eigen...

Saida L’Mhajari

Spreken vanuit mijn hart is wat mensen aanvoelen en waarderen en vooral ook: onthouden.   Te boeken voor Thema's Achtergrond Ik ben Saida L’Mhajari, een wereldburger met roots in Marokko. Zo lang ik mij kan herinneren heb ik een passie voor het empoweren van...

Please follow and like us: