Ik neem jullie graag mee in mijn reis en die van het Rolmodellen Bureau.

Vanochtend vroeg deelde ik het plaatje met ‘LET TODAY BE THE START OF SOMETHING NEW’ op instagram en later ook op Facebook. Gewoon omdat het kan en gewoon omdat wij elke dag de kans krijgen er iets moois van te maken en iets nieuws te starten.

Nadat ik mijn zoontje vanochtend op school had afgezet belde ik op de terugweg naar huis met de Kamer van Koophandel om een afspraak te maken voor de inschrijving van het Rolmodellen Bureau. Nadat ik de dame aan de telefoon de beste wensen had gewenst wilde ik al lopend en bellend mijn agenda in mijn smartphone erbij pakken, wat dus niet zo handig is want dan kan het zomaar gebeuren dat je opeens floep je agenda verwijderd. Dat gebeurd dus zo op de maandagochtend. Ondertussen somt de dame enkele beschikbare momenten op. Vandaag, as. donderdag anders volgende week of de week daarom. Nou, donderdag had ik wel iets staan, ergens zou ik wel tijd hebben maar ik kon dus niet even snel bij mijn agenda. En volgende week weet ik het ook niet zo uit mijn hoofd.
Mijn gevoel zegt dit gebeurd niet zomaar en moet ik denken aan mijn berichtje van eerder op de ochtend. Mijn agenda is niet beschikbaar en ja vandaag heb ik wel tijd, dat is wat ik weet. Dit gebeurd dus niet zomaar dacht ik. De tijd is rijp. De tijd is vandaag. Je hebt al te lang moeten wachten.
“Ik kom vandaag langs zeg ik tegen de dame aan de andere kant.”

En zo geschiede dus dat vandaag het Rolmodellen Bureau officieel is geworden.

kvk-rmbIk heb de afgelopen jaren zoveel fantastisch rolmodellen ontmoet en zoveel toezeggingen voor het Rolmodellen Bureau van benaderde rolmodellen gekregen. Rolmodellen die niet stil zitten, constant bezig zijn om mensen te inspireren. Rolmodellen die Nederland en wereld liefdevoller, slimmer en duurzamer te maken.

Ik heb zoveel zin om, jaaaaaaaa, nog harder aande slag te gaan zodat we jullie straks nog meer over onze plannen kunnen vertellen, hoe jij het Rolmodellen Bureau kan gaan steunen en natuurlijk over welke rolmodellen we het dan ook hebben!!
En aan rolmodellen kunnen we natuurlijk genoeg hebben, dus; ken of ben jij een rolmodel mail mij dan naar info@rolmodellenbureau.nl voor een gesprek.

Zie, voel en ervaar de reis met ons mee naar een nieuw tijdperk waarbij positieve rolmodellen weer voorop lopen.

Hallo Rolmodellen, Hallo Nederland!

Fatima Akchar (Founder Rolmodellen Bureau)

Please follow and like us: