FANTASTISCH NIEUWS!

 

WIJ STAPPEN OVER NAAR EEN ONLINE MATCHINGSPLATFORM! 

Een lege zaal of evenementenlocatie is enorm zonde en een enorm kapitaal verlies én dat terwijl er evenementen zat zijn. Hoe zorg je er nou voor dat je gevonden wordt, volgeboekte zalen en agenda’s krijgt én ook nog eens een steentje bijdraagt aan een betere wereld? Dit doe je door je aan te melden als bewust en proactieve locatie bij ons online matchingsplatform.. 

Als bewuste evenementenlocatie wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om impact te realiseren en daarom hebben wij besloten om aan ons nieuwe online matchinghsplatdform locaties toe te voegen. Een event organizer die op zoek is naar een spreker voor een evenement is 8 van de 10 keer ook op zoek naar een locatie. Dan wil je natuurlijk wel hiervoor bij hen in het vizier komen.

En dit voor maar 120,- per maand excl. BTW

Doneer en help ons dit sneller te realiseren

Omdat wij in een betere wereld geloven, het verhogen van social impact en om het online matchingsplatform hiervoor sneller te realiseren zijn we een crowdfundactie gestart. 

Het online matchingsplatform schematisch weergegeven

Onze eigen missie is een matchingsplatform creëren waar sprekers, locaties en organisaties die een steentje bijdragen aan een betere wereld op gevonden worden en elkaar kunnen vinden.  Willen wij dit realiseren dan vraagt dit van ons natuurlijk een grootse aanpak en daarom gaan we binnenkort een vernieuwende stap maken. Met een nieuw, fris en dynamisch team zijn wij bezig met de overstap te maken naar een online matchingsplatform en starten wij hiervoor een crowdfundactie.  

Wij gaan volledig op digitale marketing inzetten. We brengen vraag en aanbod bij elkaar op onze nieuwe online matchinsplatform.

Een account is een paar simpele stappen aangemaakt waarbij je foto’s en video’s geheel eenvoudig kunt toevoegen. Je wordt sneller gevonden door event organizers door de ingebouwde automation en digitale marketing waarbij wij locaties in beeld brengen bij een event organizer. Een aanvraag voor een boeking komt direct in de opgegeven mailbox en kan direct opgevolgd worden.

Snel, makkelijk en efficiënt voor meer impact en geboekte zalen!

Nieuwsgierig?

Meld je alvast aan en blijf op de hoogte!