Het Rolmodellen Bureau voor locaties

HET IS BIJNA ZOVER!
Ons online matchingsplatform

Kapitaalverlies door lege zalen en evenementenlocaties in deze bizarre tijd. Dat is zonde en helaas een bekend probleem. Hoe zorg je ervoor dat je ook in deze tijd een volle agenda hebt?
Een lege zaal hoeft geen probleem te zijn; er zijn genoeg evenementen. Maar hoe wordt je gevonden? Hoe wordt je zaal weer goed benut én een hoe krijg je een volle agenda? Hoe wordt je als digitale (VR) locatie gevonden? Dat kan bij hier bij het Rolmodellen Bureau.


Meld je aan

Meld je aan als bewust en proactieve locatie op ons online matchingsplatform. Wij nemen een deel van jouw zorgen uit handen.
Een event organizer die zoekt naar sprekers is 8 van de 10 keer ook op zoek naar een locatie. Dan wil je natuurlijk wel in hun vizier komen. Wij regelen dat voor jou

Onze missie

Een online matchingsplatform creëren waar sprekers, locaties en organisaties elkaar vinden en door elkaar gevonden worden. Sprekers, locaties en organisaties die een steentje bijdragen aan een betere wereld. Wij pakken het groots aan. Neem jij met ons de volgende stap?

BEWEEG JE MEE?

Het platform is volop in ontwikkeling.
 Stap je nu in, dan profiteer je van onze Early Adopter Actie.