FANTASTISCH NIEUWS!!!

 

WIJ STAPPEN OVER NAAR EEN ONLINE PLATFORM! 

Een lege zaal of evenementenlocatie is enorm zonde en een enorm kapitaal verlies én dat terwijl er evenementen zat zijn. Hoe zorg je er nou voor dat je gevonden wordt, volgeboekte zalen en agenda’s krijgt én ook nog eens een steentje bijdraagt aan een betere wereld? Dit doe je door je aan te melden als bewust en proactieve locatie bij ons online platform. 

Als bewuste evenementenlocatie wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om impact te realiseren en daarom hebben wij besloten om aan ons nieuwe online platform locaties toe te voegen. Een eventorganizer die op zoek is naar een spreker voor een evenement is 8 van de 10 keer ook op zoek naar een locatie. Dan wil je natuurlijk wel hiervoor bij hen in het vizier komen.

Doneer en help ons dit sneller te realiseren

Omdat wij in rolmodellen geloven en om het platform sneller te realiseren zijn we een crowdfundactie gestart. Geloof jij ook ik rolmodellen?

Onze eigen missie is een platform creëren waar sprekers, locaties en organisaties die een steentje bijdragen aan een betere wereld op gevonden worden.  Willen wij dit realiseren dan vraagt dit van ons natuurlijk een grootse aanpak en daarom gaan we binnenkort een vernieuwende volgende stap maken. Met een nieuw, fris en dynamisch team zijn wij bezig met de overstap te maken naar een online platform.

Dit houdt in dat wij volledig op digitale marketing gaan inzetten. We brengen vraag en aanbod letterlijk online bij elkaar; een online marktplaats. Ook gaan we online de op de door de Verenigde Naties gestelde duurzaamheidsdoelstellingen, ook bekend als de SDG’s,  ondersteunen en kun je deze koppelen aan je account. Hier kun als evenementlocatie je zelf op onderscheiden en dus ook op gevonden worden. Op het platform zijn uiteraard nog steeds sprekers te vinden die hiermee bezig zijn.  Dit vergroot uiteraard de vindkans en creëren we zo een WIN-WIN situatie voor alle partijen. Zo werken wij zelf aan doelstelling 17; partnerschap om doelstellingen te bereiken.  

Evenementenlocaties kunnen op ons platform een eigen account aanmaken, volledig zelf beheren en koppelen aan één of meerdere SDG’s.  

Een account is een paar simpele stappen aangemaakt waarbij je foto’s en video’s geheel eenvoudig kunt toevoegen. Je wordt sneller gevonden door eventorganizers door de ingebouwde automation en digitale marketing waarbij wij locaties in beeld brengen bij een eventorganizer. Een aanvraag voor een boeking komt direct in de opgegeven mailbox en kan direct opgevolgd worden.

Snel, makkelijk en efficiënt voor meer impact en geboekte zalen!

Nieuwsgierig??!

Meld je alvast aan en blijf op de hoogte.