Marcel van Dam

Ik creëer vanuit mijn verbeelding, daarom ben ik een imaginator.

Te boeken voor

Presentaties product of diensten

Workshops

v

Storytelling

Gastspreker

Thema’s

Sociaal Maatschappelijk

Sociale Innovatie

Pionier

Maatschappelijke verbinding

Religie & levensbeschouwing

Achtergrond

Ik creëer vanuit mijn verbeelding, daarom ben ik een imaginator.

Ik ben 18,5 jaar mantelverzorger geweest voor mijn moeder. Dit deed ik gemiddeld 20 uur in de week. Hier ben ik verhalen blijven vertellen. Om haar wereld met de nodige verbeeldingskracht groter te maken. Zie documentaire ‘Corpus Mama’ van NPO  (http://bit.ly/2nH9YpH)

Verhalen vertellen doe ik nog steeds. Nu voor bedrijven, organisaties en personen.

Als Imaginator help ik met het duidelijk krijgen van het verhaal van bedrijven en organisaties, om het daarna zo consequent mogelijk te communiceren door grafische vormgeving, video, interieur-inrichting en instructie werknemers.

Als pionier en (buurt)pastor ben ik actief in de ReVa. Hier luister ik en vertel ik ook verhalen die ergens over gaan, vol hoop, vertrouwen en liefde.

Please follow and like us: