Onderwijs/ -vernieuwing & Jeugd

De jeugd is de toekomst en kennis is macht. Deze twee gezegden gaan nog steeds op en dus twee belangrijke thema’s om in te investeren.

Ons onderwijssysteem is gebaseerd op de industriële tijdperk en heeft tientallen decennia fantastisch werk geleverd en toch is in de tijd aangebroken om de vorm van kennisoverdracht te vernieuwen en aan de 21e -eeuwse vaardigheden aan te passen. Onze rolmodellen investeren in onderwijs, onderwijsvernieuwing en de jeugd door hen klaar te stomen voor de toekomst, te betrekken bij hun toekomst en hun rol in een tijdperk van transitie.

Educatie staat bij ons namelijk voor leerprocessen binnen en buitenschoolse leeromgeving. Leren doe je immers overal en kennisoverdracht kan overal op heel veel verschillende manieren. Onze rolmodellen dagen zichzelf en het onderwijssysteem uit door vernieuwende en werkbare vormen toe te passen die de leerling/student klaarstoomt voor de veranderende samenleving, arbeidsmarkt en de globaliserende wereld. Zij zijn innovatief, vernieuwend en verrijkend door zelf continu in ontwikkeling te blijven en vernieuwende methodes van kennisoverdracht toe te passen. Denk hierbij aan zaken zoals de praktische toepasbaarheid, praktijkervaring, mobiele scholen, scholen met een opendeure beleid, projectmatig werken en de individuele talentontwikkeling. Of denk bijvoorbeeld aan de combinatie van streetwise-heid en theorie om jongeren te empoweren en mee te nemen in een wereld waar soms veel op hen afkomt en van hen gevraagd wordt.

Onze rolmodellen vertellen u graag over hun visie, opgedane kennis en ervaringen in het onderwijs, het proces van onderwijsvernieuwing en over ervaringen die zij hebben opgedaan met de jeugd.

Ondanks dat een aantal van onze rolmodellen niet in het bestaande onderwijsstysteem pasten zijn zij toch succesvol in hun werk. Zij hebben u een bijzonder verhaal te vertellen.

Wilt u dus een workshop, masterclass of een gastdocent voor uw team of voor uw jonge doelgroep? Of hoort u toch liever dat bijzondere verhaal in een storytelling? Dat kan.
Wij helpen u graag verder met ons themapakket ‘Onderwijs/ -vernieuwing en Jeugd’.

Vraag hieronder meer informatie aan.

Bruno van den Elshout

Ik nodig uit tot wezenlijke ontmoeting tussen mensen, ideeën en werelden. Te boeken voor Thema's...

Alan Bredenhorst

Jij bent de professional, maar je doelgroep is de specialist! Te boeken voor Thema's Achtergrond...

Laurens Waling

Ik denk in kansen. Ik zie de wereld als een grote verzameling van mensen met talenten. Te boeken...

Hanneke Gelderblom

Diversiteit is geen probleem, maar een kracht. Te boeken voor Thema's Achtergrond Meer dan 25 jaar...

Dave Ensberg

Een betere wereld, begint echt bij jezelf. Te boeken voor Thema's Achtergrond   Dave...

Gijsbert van Herk

"Niets is te moeilijk voor hen die willen." Te boeken voor Thema's Achtergrond Hij wist waar hij...

Winston Scholsberg

  De coach/trainer en verhalenverteller beheerst de kunst van het vertellen als geen ander. Te...

Aza Rashied

Naar mijn mening is vechten nooit de oplossing. Te boeken voor Thema's Achtergrond Mijn naam is...

Roeland Lelieveld

Africa Wood Grow is een sociaal herbebossingsbedrijf met als doel/missie om verwoestijning tegen...

Ilco van der Linde

"Be a Nelson". Te boeken voor Thema's Achtergrond   Onder het motto "Be a Nelson" roept Ilco van...