Vanochtend begon de dag voor groep 6b van het Kindcentrum Bamboe met een unieke gastles van Merijn Tinga, oftewel The Plastic Soup Surfer.

De kinderen van 6b van Kindcentrum Bamboe luisteren aandachtig naar het verhaal van The Plastic Soup Surfer.

De kinderen van groep 6b hebben namelijk zelf een jong rolmodel, Aliou, in de klas. Hij en zijn vriendjes hebben de Milieuhelden club in het leven geroepen. Dat wilden wij vanuit het Rolmodellen Bureau belonen en aanmoedigen. We vonden de perfecte match die paste bij hun eigen werkzaamheden vanuit de club. Zij voorkomen zwerfafval door dit zelf niet weg te gooien, andere bewust van te maken en zwerfafval van de straat te verwijderen. Deze jonge helden hebben de hele klas en zelfs wat docenten van de klas lid van de club weten te maken. Wie anders dan Merijn Tinga kon hierover een mooie gastles over verzorgen? Volgens ons de perfecte match voor deze jonge rolmodellen!

Merijn Tinga moedigde de kinderen aan en deelde zijn verhaal over zijn strijd tegen zwerfaval en inzet voor statiegeld op petflessen. De Milieuhelden mogen trots zijn op hun inzet en zoals zij dat zelf zeggen de wereld een beetje bij beetje redden. De Milieuhelden gaan verder met hun strijd tegen zwerfafval, nu met concrete tips van Merijn Tinga. En onze steun hebben zij!

The Plastic Soup Surfer ontvangt van Aliou een medaille voor zijn lidmaatschap voor de milieuhelden club. Ook krijgt hij een medaille mee voor zijn actieve dochter!

 

Ook een gastles van The Plastic Surfer?

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Please follow and like us: