De opzet van onze training is bedoeld om jou meer in je kracht te zetten en je zelfvertrouwen te vergroten in het openbaar spreken en presenteren. Daarnaast leer je hoe je krachtiger je verhaal kan vertellen en hoe je op een authentieke wijze kennis kan overdragen naar je publiek. Pim Janszen biedt jou tips en trucks aan die jij gemakkelijk zelf kan toepassen. De training is high energetic, interactief en bestaat uit veel oefenen. Enkele onderdelen die hier worden behandeld zijn bijvoorbeeld: neurologische niveau’s, fysiologie en storytelling. 

Gevorderde spreker?
Ben je een gevorderde en/of een rasechte spreker in hart en nieren? Sta je vaker voor een publiek je verhaal te doen, en luisteren mensen geboeid naar je? De training is er ook voor jou! 

Neurologische niveau’s
Gedurende dit onderdeel word er gekeken naar het fundament van NLP, communiceren vanuit je neurologische waarden. Dit zijn: omgeving, gedrag, vaardigheden, overtuigingen, identiteit en missie. Deze theorie gaat er vanuit dat je mensen op verschillende niveau’s kunt benaderden. Het effect van ieder niveau is dat dit het onderliggende niveau richting geeft. Een verandering van dingen op een hoger niveau leidt in deze zin onvermijdelijk tot veranderingen van dingen op de lagere niveaus. Het veranderen van dingen op een lager niveau kan, maar hoeft geen effect te hebben op de hogere niveaus, andersom wel. In de training leer je hoe je hier op het podium gebruik van kunt maken om meer impact te creëren.

Storytelling
Gedurende dit onderdeel wordt de kunst van het verhalen vertellen behandeld. Enkele vraagstukken die worden behandeld zijn: Hoe vertel je op effectieve manier een verhaal zodat het mensen boeit en blijft boeien. Wij leren je hoe je je verhaal effectief kunt vertellen dat het publiek je verhaal ervaart terwijl ze luistert door het effectief en functioneel je stem en lichaamstaal in te zetten.

Wat is NLP?
De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren.
> Neuro verwijst naar de interactie tussen de zintuigelijke waarnemingen (zintuigen) en ons neurale systeem (centrale zenuwstelsel en de mind).
> Linguïstisch verwijst naar de taal en andere non-verbale communicatie systemen die wij gebruiken om onze denkpatronen (onze gedachten en onze werkelijkheid) betekenis te geven.
> Programmeren verwijst naar het ontdekken van onze automatische denk- en gedragspatronen en het vermogen om ze te veranderen.

Joost de Muinck Keizer

Joost is an "Oceanpreneur".  Working as a professional scuba diver Te boeken voor Thema's...

Roeland Lelieveld

Africa Wood Grow is een sociaal herbebossingsbedrijf met als doel/missie om verwoestijning tegen...

Mohammed Abarkan

Mijn boodschap kan ik niet vaak genoeg herhalen: wacht niet af, luister naar je hart en neem het...

Neghar Jahed

Mijn brief werd massaal gedeeld en door meer dan een miljoen mensen gezien. Te boeken voor Thema's...

Leon Emmen

"Je omstandigheden bepalen niet wie je bent in het leven. Hoe je met die omstandigheden omgaat is...

Samir el Hadaoui

Het is nu mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken, hen te steunen om hun onzekerheden te...

Alan Bredenhorst

Jij bent de professional, maar je doelgroep is de specialist! Te boeken voor Thema's Achtergrond...

Ilco van der Linde

"Be a Nelson". Te boeken voor Thema's Achtergrond   Onder het motto "Be a Nelson" roept Ilco...

Erik Duin

 "If you are able, at any moment, to sacrifice who you are for what you can become, THEN you'll be...

Jeroen Slotboom

''Hoe de wereld eruit ziet heeft te maken met wat we denken, voelen en doen. Wat wij vandaag de...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ontwikkel ook u spreek en presentatievaardigheden m.b.v. onze training Publiekelijk spreken en presenteren.

 
Please follow and like us: