De opzet van onze training is bedoeld om jou meer in je kracht te zetten en je zelfvertrouwen te vergroten in het openbaar spreken en presenteren. Daarnaast leer je hoe je krachtiger je verhaal kan vertellen en hoe je op een authentieke wijze kennis kan overdragen naar je publiek. Pim Janszen biedt jou tips en trucks aan die jij gemakkelijk zelf kan toepassen. De training is high energetic, interactief en bestaat uit veel oefenen. Enkele onderdelen die hier worden behandeld zijn bijvoorbeeld: neurologische niveau’s, fysiologie en storytelling. 

Gevorderde spreker?
Ben je een gevorderde en/of een rasechte spreker in hart en nieren? Sta je vaker voor een publiek je verhaal te doen, en luisteren mensen geboeid naar je? De training is er ook voor jou! 

Neurologische niveau’s
Gedurende dit onderdeel word er gekeken naar het fundament van NLP, communiceren vanuit je neurologische waarden. Dit zijn: omgeving, gedrag, vaardigheden, overtuigingen, identiteit en missie. Deze theorie gaat er vanuit dat je mensen op verschillende niveau’s kunt benaderden. Het effect van ieder niveau is dat dit het onderliggende niveau richting geeft. Een verandering van dingen op een hoger niveau leidt in deze zin onvermijdelijk tot veranderingen van dingen op de lagere niveaus. Het veranderen van dingen op een lager niveau kan, maar hoeft geen effect te hebben op de hogere niveaus, andersom wel. In de training leer je hoe je hier op het podium gebruik van kunt maken om meer impact te creëren.

Storytelling
Gedurende dit onderdeel wordt de kunst van het verhalen vertellen behandeld. Enkele vraagstukken die worden behandeld zijn: Hoe vertel je op effectieve manier een verhaal zodat het mensen boeit en blijft boeien. Wij leren je hoe je je verhaal effectief kunt vertellen dat het publiek je verhaal ervaart terwijl ze luistert door het effectief en functioneel je stem en lichaamstaal in te zetten.

Wat is NLP?
De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren.
> Neuro verwijst naar de interactie tussen de zintuigelijke waarnemingen (zintuigen) en ons neurale systeem (centrale zenuwstelsel en de mind).
> Linguïstisch verwijst naar de taal en andere non-verbale communicatie systemen die wij gebruiken om onze denkpatronen (onze gedachten en onze werkelijkheid) betekenis te geven.
> Programmeren verwijst naar het ontdekken van onze automatische denk- en gedragspatronen en het vermogen om ze te veranderen.

Georgios Lazakis

Ik geloof in de verbindende kracht van muziek. Te boeken voor Thema's Achtergrond Georgios Lazakis...

Marcel Bos

Succes is geen geluk, iets abstracts dat alleen sommige mensen toevallig overkomt. In onze visie...

Hisham El Doeri

Het kantelpunt kwam toen ik een hond in huis nam en ik mij verantwoordelijk voelde voor zijn...

Renske Heemskerk

Ik ben graag vernieuwend bezig, zoek relevante samenwerkingspartners op en bundel krachten om...

Vanessa Umboh

Vanessa gelooft dat luisteren naar je hart de weg is naar een ´rijk´, voldaan en een gelukkig...

Alan Bredenhorst

Jij bent de professional, maar je doelgroep is de specialist! Te boeken voor Thema's Achtergrond...

Rivelino Rigters

Mijn verhaal start in Amsterdam-West waar ik opgroei met mijn moeder nadat mijn vader op mijn 5e...

Hafsa el Bouddounti

Verhalen van anderen geven nieuwe inzichten, een ander perspectief en verrijken je leven. Op deze...

Erik Duin

 "If you are able, at any moment, to sacrifice who you are for what you can become, THEN you'll be...

Dave Ensberg

Een betere wereld, begint echt bij jezelf. Te boeken voor Thema's Achtergrond   Dave...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ontwikkel ook u spreek en presentatievaardigheden m.b.v. onze training Publiekelijk spreken en presenteren.

 
Please follow and like us: