Renske Heemskerk

Ik ben graag vernieuwend bezig, zoek relevante samenwerkingspartners op en bundel krachten om daarmee iedereen een stapje verder te brengen.

Te boeken voor

Gastspreker

Thema’s

Sociaal maatschappelijk

Jeugd

j

Onderwijs

Maatschappelijke verbinding

Achtergrond

“Durf te dromen en maak je dromen waar. Dat is waar Durf te dromen op inzet door het verbreden van de belevingswereld van leerlingen en hun route via het middelbaar onderwijs naar het hoger onderwijs blijvend te ondersteunen.

Ik ben Renske Heemskerk, de initiator van Durf te dromen. Durf te dromen is een droom van mijzelf. En ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen deze droom te verwezenlijken. Mijn hart ligt bij goed onderwijs voor iedereen, en ik zet mijn kwaliteiten graag in voor programma’s die een steentje bijdragen aan de maatschappij.

De noodzaak van goed onderwijs voor elke leerling toegankelijk maken, inclusief toegang tot bredere sociale netwerken en informatie over het onderwijssysteem, vind ik belangrijk. En ik heb ook ideeën hierover om dit aan te pakken. Deze droom heb ik omgezet in een programmavoorstel en de weg dit programma te verwezenlijken ben ik aan bewandelen. Concrete stappen zetten, daar ben ik goed in. In verbinden, mijn grote netwerk binnen het onderwijs aan elkaar koppelen en mijn uitvoerings- en planningsvaardigheden komen hierbij goed van pas.

Ik ben graag vernieuwend bezig, zoek relevante samenwerkingspartners op en bundel krachten om daarmee iedereen een stapje verder te brengen. Dit doe ik het liefst op een pragmatische manier, wel vanuit een inspirerende visie. En natuurlijk altijd met een gevoel voor humor en oog voor de mensen die betrokken zijn bij dit programma.

Op naar veel mooie stappen en het laten uitkomen van dromen. Ik ben alvast begonnen, doe je mee?”

Ik heb de ambitie om Generous Minds als ‘Everlasting & Ongoing Legacy’ door te ontwikkelen tot een wereldwijde impactvolle beweging die daarmee dient als rolmodel en vormgever en van het ‘nieuwe succes’ in de 21e eeuw..

Please follow and like us: