FANTASTISCH NIEUWS!!!

 

WIJ STAPPEN OVER NAAR EEN ONLINE PLATFORM! 

 

Als bewust spreker, rolmodel, (sociaal) ondernemer, pionier en/of visionair wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen inspireren en impact realiseren. 

Daarom gaan wij binnenkort een verfrissende volgende stap te maken. Met een nieuw en dynamisch team zijn wij bezig met de overstap te maken naar een online platform; een online marktplaats van sprekers, eventorganizers en evenementenlocaties.

Nu nog belangrijker dan ooit, want online spreken en organiseren neemt een snelvaart tempo aan. Wij waren hier al mee bezig maar door de huidige situatie in Nederland, en natuurlijk de rest van de wereld, willen we nog sneller gaan en jij kunt ons hierbij helpen.

Informatie  over het nieuwe platform en hoe dit er in grote lijnen uit gaat zien lees hieronder 

Doneer en help ons dit sneller te realiseren

Omdat wij in rolmodellen geloven en om het platform sneller te realiseren zijn we een crowdfundactie gestart. Geloof jij ook ik rolmodellen?

 

 

Het nieuwe platform schematisch weergegeven.

Wij stappen over naar platform zodat jij volledig digitaal te boeken bent en sneller gevonden wordt door eventorganizers.

Ook gaan we online de door de Verenigde Naties duurzaamheidsdoelstellingen, ook bekend als de SDG’s, ondersteunen en kun je hier als spreker op gevonden worden. Ook evenementenlocaties die hiermee bezig zijn straks op onze platform te vinden. Dit vergroot uiteraard de vindkans en creëren we zo een WIN-WIN situatie voor alle partijen en werken wij zelf aan doelstelling 17; partnerschap om doelstellingen te bereiken.  

Als spreker kun je straks bij ons kiezen tussen drie abonnementen;

  • Free account 
  • Regular account
  • Premium account

Welke voordelen zitten hier in voor jou?

Met deze abonnementen ontvang je je eigen account die je volledig zelf kunt beheren. Een account is in een paar simpele stappen aangemaakt waarbij je je foto’s en video’s geheel eenvoudig kunt toevoegen en natuurlijk je account ook kunt up- en downgraden. Door de ingebouwde automation en online marketing waarop wij gaan inzetten brengen wij jou in beeld jouw klantengroep en wordt je sneller gevonden door eventorganizers . Een aanvraag voor een boeking komt direct bij jou in de mailbox, waarna je deze geheel zelf kunt opvolgen.  Zo sta je dus sneller en vaker op het podium over jouw passie en missie te vertellen. 

Snel, makkelijk en efficiënt voor meer impact! 

Hieronder vindt je een overzicht van ons aanbod per abonnement (prijzen worden nader bepaalt) ,
maar er komt nog meer aan!

Nieuwsgierig??! Meld je alvast aan en blijf op de hoogte. 

Het aanmeldformulier vindt je onder het tabel.