FANTASTISCH NIEUWS!

 

WIJ STAPPEN OVER NAAR EEN ONLINE MARKTPLAATS! 

 

Als bewust spreker, rolmodel, (sociaal) ondernemer, pionier en/of visionair wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen inspireren en impact realiseren. 

Daarom gaan wij binnenkort een verfrissende volgende stap te maken. Met een nieuw en dynamisch team zijn wij bezig met de overstap te maken naar een online marktplaats; een marktplaats van sprekers, event organizers en evenementen locaties.

Nu nog belangrijker dan ooit, want online spreken en organiseren neemt een snelvaart tempo toe. Wij waren hier al mee bezig maar door de huidige situatie in Nederland, en natuurlijk de rest van de wereld, willen we nog sneller gaan en jij kunt ons hierbij helpen.

Informatie  over deze  nieuwe marktplaats en hoe dit er in grote lijnen uit gaat zien lees hieronder 

Doneer en help ons dit sneller te realiseren

Omdat wij in een betere wereld geloven, het verhogen van social impact en om de online marktplaats hiervoor sneller te realiseren zijn we een crowdfundactie gestart. 

 

 

De online marktplaats schematisch weergegeven

Wij stappen over naar onze marktplaats zodat jij volledig digitaal te boeken bent en sneller gevonden wordt door event organizers.

Ook gaan we online de door de Verenigde Naties Duurzame Ontwikkelingsdoelen, ook bekend als de SDG’s, ondersteunen en kun je hier als spreker op gevonden worden. Ook evenementen locaties die hiermee bezig zijn straks op onze nieuwe marktplaats te vinden. Dit vergroot uiteraard de vind kans en zo creëren we een WIN-WIN situatie voor alle partijen en werken wij aan doelstelling 17: partnerschap om doelstellingen te bereiken.  

Als spreker kun je straks bij ons kiezen tussen drie abonnementen:

  • Free account 
  • Regular account
  • Premium account

Welke voordelen zitten hier in voor jou?

Met deze abonnementen ontvang je je eigen account die je volledig zelf kunt beheren. Een account is in een paar simpele stappen aangemaakt waarbij je je foto’s en video’s geheel eenvoudig kunt toevoegen en natuurlijk je account ook kunt up- en downgraden. Door de ingebouwde automation en online marketing waarop wij gaan inzetten brengen wij jou in beeld jouw klantengroep en wordt je sneller gevonden door event organizers . Een aanvraag voor een boeking komt direct bij jou in de mailbox, waarna je deze geheel zelf kunt opvolgen.  Zo sta je dus sneller en vaker op het podium over jouw passie en missie te vertellen. 

Snel, makkelijk en efficiënt voor meer impact! 

Hieronder vindt je een overzicht van ons aanbod per abonnement (prijzen worden nader bepaald) ,
maar er komt nog meer aan!

Nieuwsgierig? Meld je alvast aan en blijf op de hoogte. 

Het aanmeldformulier vind je onder aan de tabel.