Ronald Beuk


Het is mijn hogere doel en ‘broncode’ om maatschappelijke problemen op een ondernemende manier op te lossen.

Te boeken voor

Presentaties product of diensten

Gastspreker

Masterclasses

Model

Thema’s

Sociaal Maatschappelijk

Sociale Innovatie

Discriminatie en gelijkheid

Jeugd

Mensenrechten

Maatschappelijke verbinding

j

Onderwijs

l

Onderwijs en vernieuwing

Milieu en duurzaamheid

Pionier

Dierenwelzijn

Globalisering

Achtergrond

Het is mijn hogere doel en ‘broncode’ om maatschappelijke problemen op een ondernemende manier op te lossen en zo het leven van andere mensen mooier en beter te maken, ik heb dat hogere doel voor mezelf verwoord als “Happinize the World”.

Als initiator van Generous Minds zag ik echter in dat er steeds meer mensen in verschillende functies en bedrijven wilden bijdragen aan een betere wereld, maar individueel te weinig kracht konden genereren om verandering te realiseren.

In 2011 gestart als een idee is Generous Minds doorontwikkeld als de eerste en enige ‘Covestment Cooperation in Good Business’ ter wereld, waar de krachten van investeerders, ondernemers en consultants op een ondernemende en unieke wijze in gelijkwaardigheid worden gebundeld en conventies worden doorbroken. Dit alles met maar 1 doel het creëren van blijvende maatschappelijke impact. Denk daarbij aan het begeleiden van innovaties, bedrijven en instellingen in de zorg, onderwijs, voeding, armoedebestrijding, pensioenvoorziening, veiligheid en energiemanagement.

Generous Minds heeft alle expertises in huis om van een goed idee gezonde Good Business te maken: van topmarketeer tot topjurist, van merkenbouwer tot financieel specialist en van leiderschap coach tot communicatiespecialist. En kennis van een toegang tot ‘Generous Money’: kapitaal van onszelf en van derden met wie we samenwerken.

De coöperatie Generous Minds is een groeiende beweging die op dit moment bestaat uit meer dan 50 mede-eigenaren en betrokken Covestors. We hebben vanaf oprichting bijna 300 Good Business Assessments uitgevoerd, waarna we met ruim 65 van hen een relatie zijn aangegaan. Er is inmiddels voor ruim 6 mio euro gefinancierd.

Ik heb de ambitie om Generous Minds als ‘evelastng & ongoing legacy’ door te ontwikkelen tot een wereldwijde impactvolle beweging die daarmee dient als rolmodel en vormgever en van het ‘nieuwe succes’ in de 21e eeuw..

Please follow and like us: