Ruben Wieman

Geluk is voor mij dat je andere mensen helpt en een positieve impact op de wereld hebt.

Te boeken voor

Presentaties product of diensten

v

Storytelling

Masterclasses

Thema’s

Sociale Innovatie

Jeugd

Pionier

l

Onderwijs en vernieuwing

Achtergrond

 

Ik was een 16-jarige leerling met slechte cijfers en was zelfs uiteindelijk van school getrapt. Op dat moment veranderde mijn leven en mijn mindset. Ik besefte dat niks in het leven naar je toe komt, je zult er keihard voor moeten vechten. Uiteindelijk slaagde ik 2 jaar later cum laude voor de HAVO.

In mijn examenjaar kwam ik met het idee voor Flex-Appeal. Een app voor organisaties om hun medewerkers beter te bereiken en te betrekken. Ik kwam op het idee tijdens mijn bijbaantjes-periode bij de Jumbo en New York Pizza. Ik ben na de HAVO fulltime aan dit idee gaan werken en het is inmiddels uitgegroeid tot een enorm avontuur.

De afgelopen 3 jaar zijn een ongelofelijke leerschool voor mij geweest. De ondernemerswereld instappen zonder connecties of kennis was alsof je in een heelal kwam zonder sterren om je te oriënteren. Door vallen, opstaan, ontdekken en doorzetten heb ik veel geleerd over ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn nu inmiddels met 10 mensen en hebben verschillende mooie klanten zoals de Gamma en Amsterdam Arena. Mijn visie is om van Flex-Appeal het mooiste en meest positieve bedrijf van de wereld te maken.

Voor mij bestaat “geluk” niet uit veel geld verdienen en in een dikke auto rijden. Geluk is voor mij dat je andere mensen helpt en een positieve impact op de wereld hebt. Het is mijn persoonlijke missie om dat voor elkaar te krijgen en dat gaat mij lukken ook.

Ik geloof dat alles mogelijk is in het leven zolang je in jezelf blijft geloven en risico’s durft te nemen. Ik zou een voorbeeld willen zijn voor mensen die hun droom achterna willen gaan maar net dat zetje moeten krijgen.

De quote die mijn leven veranderde: “When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you’ll be successful.” – Eric Thomas.

Please follow and like us: