Samir el Hadaoui


Het is nu mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken, hen te steunen om hun onzekerheden te verslaan en in hun kracht te zetten.

 

Te boeken voor

Motivational speaking

Workshops

v

Storytelling

Gastspreker

Presentator

Dagvoorzitter

Moderator

Thema’s

Persoonlijk leiderschap

Sociale invloed

Jeugd

j

Onderwijs

l

Onderwijs en vernieuwing

Sociaal ondernemerschap

Sociaal maatschappelijk

Interreligieuze dialogen

Achtergrond

In mijn jeugd heb ik helaas geen rolmodellen gehad en besef daarom des te meer het belang van rolmodellen in onze samenleving. Inspiratie haalde ik uit boeken en mijn omgeving, waar lezen niet gebruikelijk was, zag mij maar als een vreemde. Hier werd ik enorm onzeker door en dat werd alleen maar meer bevestigd toen ik ging studeren en om mijn “anders” zijn werd benadeeld. Dit keer omdat ik met een Marokkaans accent sprak in een omgeving die dat afkeurde, het hoger beroepsonderwijs. Onzekerheid werd mijn grootste vriend waardoor ik in een negatieve spiraal terecht kwam.

Desondanks wilde ik van betekenis zijn en iets doen met mijn opgedane kennis. Ik wilde graag de jongeren op straat stimuleren om ook te gaan studeren. Dat werkte niet altijd. Daarom zocht ik naar andere manieren om mensen te motiveren. Door anderen te motiveren motiveerde ik mijzelf. Anderen motiveren en inspireren heeft mij gered. Ik ben de docentenopleiding gaan volgen omdat ik dacht dat ik daar een rolmodel kon zijn en de volgende generatie kon inspireren. Na vele jaren voor de klas te hebben gestaan, heb ik er inmiddels voor gekozen om te gaan ondernemen om nog veel meer mensen te bereiken.

Het is nu mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken, hen te steunen om hun onzekerheden te verslaan en in hun kracht te zetten. Mijn nare ervaring met onzekerheid gebruik ik nu als inspiratie om anderen te versterken. Met mijn bedrijfje geef ik trainingen over het doorbreken van aangeleerde onzekerheid en persoonlijk leiderschap.

 

Please follow and like us: