Shielta Ramautarsing

“Ik werk vanuit het maken van verbinding door betrokkenheid, creëren van veiligheid, en compassie”.

Te boeken voor

Presentaties product of diensten

Workshops

v

Storytelling

Masterclasses

Thema’s

Diversiteit en Inclusie

Emancipatie

Achtergrond

 

Shielta Ramautarsing werkt op het snijvlak van coach/counselor en als trainer op thema’s van persoonlijke ontwikkeling, diversiteit,inclusie, leiderschap. Zij heeft oog voor de krachten en talenten van medewerkers, buiten de gangbare scoop van een organisatie. Shielta werkt aan het versterken van de eigen kracht en het ombuigen van onmacht.

Het ligt haar aan het hart om te bewerkstelligen dat mensen beter leren kijken naar wie de Ander in de kern is, in plaats vanuit oordeel een mening over de Ander te vormen. Ieder mens is uniek en draagt het nodige aan levenservaringen bij zich. Deze kracht naar voren laten komen is wat Shielta drijft. Stem geven aan de minderheid is haar kracht. Haar ervaringsdeskundigheid met de thema’s pendelen tussen identiteiten, vrouwenkracht, trauma en migratie, benut zij in haar werk om een inspiratiebron voor anderen te zijn.

Shielta heeft een scherpe blik en een warm hart. Het is haar missie om je te laten ontdekken wie je diep van binnen bent, te laten thuiskomen bij jezelf. Met het geloof in jezelf ben je beter in staat om je eigen levenspad vanuit kracht te bewandelen. Soms heb je een (te zware) rugzak die je meedraagt. Dit levert belemmeringen op die je tegenhouden en blokkeren. Shielta herkent het en kan zich ermee verbinden. Door hier vanuit lichtheid, mededogen, liefde, humor en heelheid aandacht aan te besteden, werkt zij aan ombuigen het van onmacht naar kracht.

“Ik werk vanuit het maken van verbinding door betrokkenheid, creëren van veiligheid, en compassie”.

Shielta heeft bijna 20 jaar ervaring binnen de (semi) overheid als leidinggevende. Wat mensen beweegt en hoe je gedrag kunt veranderen heeft altijd al haar belangstelling en kenmerkt haar leiderschapsstijl. Ze heeft Andragogie gestudeerd en daarnaast diverse opleidingen binnen het Management, Coaching, Communicatie, NLP, Transactionele Analyse en Systeemdenken gevolgd. Haar grootste leerschool is echter het leven zelf.

Shielta is auteur van het autobiografische boek: De kracht van Zijn wie je bent (nov 2017)

Please follow and like us: