Daniël van der Waals

Daniël van der Waals

Ik ben Daniël, 31 jaar oud, en heb in mijn leven veel ervaring opgedaan in ondernemerschap en nieuwe media. Ik zie mijzelf als een doorzetter, verbinder, bruggenbouwer en sfeerbrenger.
Ik heb de masterstudie Nieuwe Media & Digitale Cultuur aan de Universiteit Utrecht afgerond in 2017. Na mijn studie heb ik in 2020 een innovatieve tech startup opgericht, genaamd Beemup. Hiermee ben ik begonnen zonder enig netwerk of kapitaal. Inmiddels zijn we met Beemup verschenen onder andere op Bloomberg, CNBC, Fox Business, Newsmax, RTL 4, RTL Z, De Volkskrant, Quote, Emerce, Sprout, De Ondernemer, Adformatie en BNR Nieuwsradio. En hebben we met een professioneel team kapitaal opgehaald onder meer bij de Rabobank, Microsoft en verschillende grote crypto investeringsmaatschappijen.
Sinds september 2020 ben ik ook lid geworden van het Founders Carbon Network – fCN – dat voortkomt uit de hechte groep zakelijke relaties van onderneemster en netwerkster Merlin Melles. Qua kwaliteit, identiteit, naam en faam kent het businessnetwerk van Founders Carbon Network in Nederland haar gelijke niet.

Met Beemup en $YOM (Your Open Metaverse) bouwen we virtuele werelden die mensen via hun telefoon, pc of met een VR-headset als avatar kunnen bezoeken. Daarin bieden we shows en concerten aan van je favoriete artiest. Je kunt rondlopen, maar ook medebezoekers aanspreken. We hebben ons platform geïntegreerd met de blockchain, hierdoor kunnen we unieke ervaringen of wearables aanbieden middels NFT’s.

In de virtuele wereld is alles mogelijk, in tegenstelling tot de fysieke. Het ene moment sta je in Carnegie Hall en tijdens de overgang naar het volgende nummer stap je in een K-Pop wereld in Koreaanse sferen. Maar misschien wel belangrijker dan de ervaring en hetgeen wat je ziet, is wíe je ziet. Je kan deze ervaringen meemaken met je vrienden. En dat alles terwijl de kids boven op bed liggen.

Beemup helpt bedrijven om een plek te claimen in de nieuwe, digitale werelden van de metaverse. Daarnaast werken we met muzieklabels en kledingmerken aan de verkoop van NFT merchandise.

Quote

Be stubborn about your goals, but flexible about your methods.

Pitch

Oprichter Beemup

Foto's

Rolmodel info

Tarieven

Per dagdeel
€ 5.000,- (excl. BTW)

Talen

Nederlands
Engels

Presentatie mogelijkheden

Online
In persoon
Hybride
Virtual reality

Social media

Review

No items found

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gave dingen die wij doen!