Marcel Bos

Marcel Bos

Het menselijk brein heeft veel geheimen. Met behulp van de nieuwste technieken zijn neurowetenschappers en DNA-specialisten instaat om real-time in het brein te kijken. Dat levert bijzondere inzichten op over hoe het menselijk brein werkt èn behandeld wil worden. Deze biologische eisen van het brein zijn vastgelegd in hersenwetten.

Vanuit de maatschappij worden ongemerkt eisen aan je opgelegd die niet stroken met de biologische werking van je brein. Het automatische gevolg is een breinspagaat, wat uiteindelijk disbalans tot gevolg heeft.

Ik help mensen en bedrijven te begrijpen hoe het brein werkt en hoe je de hersenwetten in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Ik ben medeauteur van de internationale bestseller Why of Everything en geef diverse lezingen, master classes en opleidingen.

Wanneer je meer wilt weten over dit interessante onderwerp stuur mij dan een uitnodiging om te linken en stel gerust je vragen!

Quote

Biologisch succesvol zijn is het startpunt, niet het doel

Pitch

De handleiding van hoe je brein werkt heb je nooit mee gekregen. In feite doe je dus maar wat. Wil jij in controle zijn over je eigen leven, leer dan wat je niet weet over de werking van je brein.

Foto's

Rolmodel info

Website: sparkwise.nl

Tarieven

Per dagdeel
€ 1.500,- (excl. BTW)
Sociaal tarief per dagdeel
€ 750,- (excl. BTW)

Talen

Nederlands
Engels

Presentatie mogelijkheden

Online
In persoon

Social media

Review

No items found

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gave dingen die wij doen!