Blackrockstar

Rivelino Rigters

Rivelino Rigters geeft het goede voorbeeld aan criminele jongeren en jongeren die die kant op dreigen te gaan doordat ze op straat of bij hun vrienden meer aansluiting vinden dan thuis. Door zijn eigen ervaringen weet hij als geen ander wat ervoor nodig is om uit een negatieve spiraal te komen. Rivelino is een voorbeeld en een inspiratie door te laten zien dat het ook anders kan. Hoe je voor jezelf kan kiezen en je talenten kan ontdekken en benutten, om op die manier een mooiere bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Rivelino Rigters behoorde in zijn jeugd tot de criminele straatjongeren van Amsterdam. Door het vroegtijdig overlijden van zijn vader verloor Rigters tevens zijn rolmodel, waarna hij op het verkeerde pad raakte doordat hij op straat zocht naar begeleiding. Het gevolg was een gevangenisstraf op de jonge leeftijd van 13 jaar. Na enkele jaren van afwisselende periodes van detentie wist hij uiteindelijk met de juiste hulp een grote ommekeer in zijn leven te bewerkstelligen.

Pitch

Rivelino is een voorbeeld en een inspiratie door te laten zien dat het ook anders kan. Hoe je voor jezelf kan kiezen en je talenten kan ontdekken en benutten, om op die manier een mooiere bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Rolmodel info

Tarieven

Per uur
€ 350,- (excl. BTW)
Per dagdeel
€ 750,- (excl. BTW)
Sociaal tarief per uur
€ 75,- (excl. BTW)
Sociaal tarief per dagdeel
€ 350,- (excl. BTW)

Talen

Nederlands
Engels
Anders

Presentatie mogelijkheden

Online
In persoon
Hybride

Social media

Review

No items found

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gave dingen die wij doen!