Het Rolmodellen Bureau voor sprekers

HET IS BIJNA ZOVER!
Ons online matchingsplatform

Inspireer zo veel mogelijk mensen en realiseer een mega impact met jouw verhaal. Dat is de wens van elke spreker. Met ons online matchingsplatform is dat ook in deze tijd makkelijk en snel haalbaar.

Online vindbaarheid is belangrijker dan ooit. Wil je spreken? Dan moet iemand jou eerst vinden. Online spreken en organiseren neemt in sneltreinvaart toe

Als Rolmodel ben jij volledig digitaal te vinden en te boeken door onze event organizers. Wil jij hiervoor in aanmerking komen?  Je kunt kiezen uit drie abonnementen:

  • Rolmodel Free 
  • Rolmodel Gold
  • Rolmodel Platinum

Wat zijn de voordelen? 

Je zet jouw account in een paar simpele stappen op. Het beheer heb jij volledig in handen. Van het upgraden en het downgraden tot het toevoegen van prachtige foto’s en video’s. Wij brengen jou in beeld bij jouw klantgroep. Event organizers vinden jou sneller en een aanvraag komt direct bij jou in de mailbox.

Met ons online platform sta jij sneller en vaker op het podium om jouw passie met de wereld delen. 

Onze missie

Een online matchingsplatform creëren waar sprekers, locaties en organisaties elkaar vinden en door elkaar gevonden worden. Sprekers, locaties en organisaties die een steentje bijdragen aan een betere wereld. Wij pakken het groots aan. Neem jij met ons de volgende stap?

BEWEEG JE MEE?

Het platform is volop in ontwikkeling.
Stap je nu in, dan profiteer je van onze Early Adopter Actie.