Suzanne Kemps

Suzanne is ondernemer, creatief en een verbinder. Als serial-entrepreneur heeft ze Frismakers opgezet en werkt ze nu als co-founder van Proud Breast aan de missie om vrouwen die een borst missen door borstkanker, weer in hun kracht te zetten.

Te boeken voor

v

Masterclass

 
w

Storytelling

 

Dagvoorzitter

 

Moderator

 

Presentatie product

 

Workshops

 

Presentator

 

Thema’s

Sociale impact

 

Sociaal ondernemerschap

 

Vrouwelijk leiderschap

 

Pioneer

 

Sociaal maatschappelijk

 

Persoonlijk leiderschap

 

Design Thinking

 

Achtergrond

“Communities bouwen en innoveren zijn mijn passie. Met Proud Breast ontwikkelen we zorginnovaties samen met de gebruikers. Hiermee zijn we een disruptie in de markt van siliconen borstprotheses. Hoe lukt het een start-Up met relatief kleine marketingbudgetten om de markt op zijn kop te zetten? Het geheim is ons Living Lab (Design Thinking) waarin ervaringsdeskundigen, designers en techneuten dicht op elkaar samenwerken aan nieuwe concepten. De nieuwe innovatieve ideeën en concepten worden ontwikkeld en getest in levensechte situaties.

Proud Breast werkt vanuit unieke klant inzichten die taboedoorbrekend zijn, implementeert succesvolle ontwerpen en maakt ze beschikbaar voor het grote publiek. Doordat we werken vanuit een uniek nieuw inzicht en een krachtige Why, lukt het ons om veel expertise en organisaties aan ons te binden. Vernieuwers van grote corporates zoals Philips, kennis- en zorginstellingen zoals het Deventer ziekenhuis, dragen vanuit verbinding bij aan ons succes”.

Suzanne is ondernemer, creatief en een verbinder. Als serial-entrepreneur heeft ze Frismakers opgezet en werkt ze nu als co-founder van Proud Breast aan de missie om vrouwen die een borst missen door borstkanker, weer in hun kracht te zetten. Met comfortabele lifestyle producten zoals de Qups, kunnen vrouwen zich weer compleet voelen.

U kunt Suzanne Kemps inhuren voor energie-brengende, speelse en interactieve sessies waarbij Kemps de kracht laat ervaren van Open innovatie, Design Thinking en Living Labs. Gebruik makend van haar jarenlange ervaring met innovatieprocessen binnen corporate organisaties, neemt ze teams en organisaties vanuit verschillende achtergronden, eenvoudig mee in haar persoonlijke verhaal.

 

Please follow and like us: