Themapakketten

Een Themapakket houdt in dat u bij ons een pakket afneemt waarbij wij met uw wensen, behoeften en budget rondom het thema een programma opstellen met optimale resultaten. Het programma dat u van ons aangeboden krijgt kan bestaan uit 1 tot 5 terugkerende themadagen. Met herhaling bereikt u namelijk de beste resultaten voor uw doelen.

Wij wensen u maatwerk te leveren en denken daarom met u mee bij het organiseren van uw bijeenkomst en adviseren hierbij. Wij zijn vanaf het begin tot eind actief betrokken. Ook vindt er een eindevalutie plaats.

Uw publiek kan altijd rekenen op een inspirerende rolmodel. Of dit nou uw eigen medewerkers zijn of mensen buiten uw eigen organisatie.

 

Thema’s

Duurzaamheid & Circulaire economie

Duurzaamheid en de circulaire economie zijn de grootste uitdagingen waar wij te maken mee hebben in de transitie naar de toekomst. Het is tijd om bewuster om te gaan met onze aarde, de natuurlijke energiebronnen die zij ons ter beschikking stelt bewuster inzetten en materialen die wij vervaardigd hebben een nieuw leven geven.

Bereidt uw organisatie ook voor op deze transitie en ga met dit themapakket direct aan de slag.

Diversiteit & Inclusie


Diversiteit en inclusie , een thema waar we niet meer omheen kunnen en uw aandacht verdient.

Hoe maakt uw organisatie een afspiegeling van onze samenleving? Hoe doet u dit dan? Hoe haalt u uw beleidsdoelen en wat zijn de meerwaarden van een divers en inclusief team? De grootste uitdaging is hoe u dit realiseert in de praktijk met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Wij denken graag met u mee en onze rolmodellen helpen u verder uw doelen te realiseren.

Onderwijs/ -vernieuwing & Jeugd


De wereld verandert, de wereld ziet er nu al anders uit dan tien jaar geleden. Hoe ziet onze wereld er dan uit over tien jaar? Welke rol speelt ons onderwijssysteem hierin en  verandert ons onderwijssysteem wel voldoende en tijdig mee? Hoe beïnvloed 
dit de jeugd en hun toekomst? Wat vormt hen en wat bepaalt hun toekomst?

  

Veranderende samenleving & Arbeidsmarkt pakket

Wanneer onze samenleving zo drastisch verandert, heeft dit invloed op de keuzes die we maken in ons privé leven en hoe we ons werk inrichten en organiseren. De arbeidsmarkt verandert maar welke voordelen biedt dit u? Hoe kunt u hier op inspelen en gebruik van maken?

Onze rolmodellen als veranderaars vertellen u wat dit in de praktijk betekent

 

Staat uw gewenste thema er niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor een opmaat ontworpen themapakket.

Wij bieden een breed scala aan inspirerende sprekers.