Training Publiekelijk spreken en presenteren zakelijk

Leuk dat u hier terecht bent gekomen!

U denkt er dus serieus over na om een training in te kopen voor uw medewerkers. Dit kunt u uiteraard uit verschillende motieven doen. Wilt u zo meer en sneller betere resultaten behalen of wilt u uw bedrijf beter op de kaart zetten? Of uw verhaal beter vertellen. Wat uw motief ook is, u bent bij ons aan het juiste adres. Samen met onze NLP gecertificeerde trainer, Pim Janszen, hebben wij een exclusieve training ontwikkelt die zich geheel focust op publiekelijk spreken en presenteren. Onze training is dus gebaseerd op het toepassen van de NLP Technieken.
Wij passen de training graag aan uw wensen en behoeftes en die van uw  medewerkers. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeftes.

Onze trainingen zijn high energetic, zitten vol oefeningen en u bent gegarandeerd van succesvolle groei en ontwikkeling in het publiekelijke spreken en presenteren. De groepen houden wij klein en bieden hierdoor voldoende tijd en ruimte om in te gaan op de wensen van de deelnemers.

Door de training leert u uw impact vergroten terwijl u op het podium staat. In de training (her)ontdekt u jouw authentieke stijl van spreken en presenteren. De technieken uit de NLP leren hoe u uw lichaamstaal, uw stembanden, spreekvolume en de ruimte waarin u zich begeeft in kunt zetten om uw kennis en expertise over te dragen naar uw publiek. Uiteindelijk willen we natuurlijk dat de toehoorders in beweging komen door de inspiratie die u hen biedt en welke vaardigheden u hiervoor kunt gebruiken.

Enkele onderdelen die tijdens de training worden behandeld zijn bijvoorbeeld;

  • Niveaus van Bateson
  • Driehoek van betekenis
  • Fysiologie; elementen van krachtige en vriendelijke lichaamshouding, fascinerende handgebaren en optimaal ruimte gebruik
  • Techniek Stemgebruik; articulatie, projectie, variatie, kalibreren en powermove
  • Mentale kracht
  • Het verhaal van de held in Storytelling
  • Rituelen van succes.

De beste manier om de training naadloos aan te laten sluiten op uw organisatie is door u een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan te bieden.

"Tijdens de training van het Rolmodellenbureau konden wij als deelnemers geheel onszelf zijn. We werden, passend binnen onze mogelijkheden begeleid en inspirerend meegenomen in de wereld en de mogelijkheden van het verbindend spreken in het openbaar. Een echte aanrader!"

Taco Houkema

Directeur, Julianaschool & Beatrixschool

Intensive training

Drie daagse training Publiekelijk Spreken & Presenteren: €8000,- excl. BTW (Gebaseerd op 10 deelnemers)

Speed Course

Één Daagse training Publiekelijk Spreken & Presenteren: €3000,- excl. BTW (Gebaseerd op 10 deelnemers)

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Laat hier onder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een adviesgesprek.

Volg de training als particulier of zelfstandig ondernemer

Bent er u nog niet helemaal uit? Volg dan onze introductie sessie