Training ‘Publiekelijk spreken en presenteren’

VOOR EFFECTIEVE PRESENTATIES

Wanneer je een presentatie geeft, ga je voor optimaal resultaat. De training ‘Publiekelijk Spreken & Presenteren’ is gericht op professionals en particulieren die meer impact willen maken en krachtige presentaties willen neerzetten. Aan de hand van praktische technieken en constructieve feedback ontwikkel je jezelf tot een topspreker die het verschil maakt. Je leert jouw publiek aan je te binden en hen op het puntje van hun stoel te laten zitten. Een geboeid publiek gaat namelijk sneller met je mee naar jouw gewenste doel. Of dit nu kennis delen is, een inspirerend verhaal overdragen of juist een aankoop laten doen, na het volgen van deze training zullen jouw presentaties¬† gegarandeerd een positieve uitwerking hebben.

Samen met onze NLP gecertificeerde trainer, Pim Janszen, hebben wij deze exclusieve training ontwikkelt die zich geheel focust op publiekelijk spreken en presenteren. Onze training is dus gebaseerd op het toepassen van de NLP Technieken. NLP is dé techniek die door veel bekende sprekers wordt toegepast, zoals Tonny Robbins.

"Tijdens de training van het Rolmodellenbureau konden wij als deelnemers geheel onszelf zijn. We werden, passend binnen onze mogelijkheden begeleid en inspirerend meegenomen in de wereld en de mogelijkheden van het verbindend spreken in het openbaar. Een echte aanrader!"

Taco Houkema

Directeur, Julianaschool & Beatrixschool

ONZE 3 GARANTIES

A

PROFESSIONEEL & AUTHENTIEK

Spreek vanuit uw eigen kracht en positioneer uzelf als de expert.

A

VERHALEN MET IMPACT

Enthousiasmeer uw publiek door uw verhaal te delen.

A

VAN INFORMATIE NAAR INSPIRATIE

Transformeer met uw boodschap en zet uw publiek aan tot actie.

Training publiekelijk spreken- en presenteren in 1 dag!

Meld je hier aan voor de eerst volgende training.