Training ‘Publiekelijk spreken en presenteren’

VOOR EFFECTIEVE PRESENTATIES

Wanneer u een presentatie geeft, gaat u voor optimaal resultaat. De training ‘Publiekelijk Spreken & Presenteren’ is gericht op professionals en particulieren die meer impact willen maken en krachtige presentaties willen neerzetten. Aan de hand van praktische technieken en constructieve feedback ontwikkelt u zich tot een topspreker die het verschil maakt. U leert uw publiek aan u te binden en hen op het puntje van hun stoel te laten zitten. Een geboeid publiek gaat namelijk sneller met u mee naar uw doel. Of dit nu kennis delen is, een inspirerend verhaal overdragen of juist een aankoop laten doen, na het volgen van deze training zullen uw presentaties  gegarandeerd een positieve uitwerking hebben.

Samen met onze NLP gecertificeerde trainer, Pim Janszen, hebben wij deze exclusieve training ontwikkelt die zich geheel focust op publiekelijk spreken en presenteren. Onze training is dus gebaseerd op het toepassen van de NLP Technieken. NLP is dé techniek die door veel bekende sprekers wordt toegepast, zoals Tonny Robbins.

"Tijdens de training van het Rolmodellenbureau konden wij als deelnemers geheel onszelf zijn. We werden, passend binnen onze mogelijkheden begeleid en inspirerend meegenomen in de wereld en de mogelijkheden van het verbindend spreken in het openbaar. Een echte aanrader!"

Taco Houkema

Directeur, Julianaschool & Beatrixschool

ONZE 3 GARANTIES

A

PROFESSIONEEL & AUTHENTIEK

Spreek vanuit uw eigen kracht en positioneer uzelf als de expert.
A

VERHALEN MET IMPACT

Enthousiasmeer uw publiek door uw verhaal te delen.
A

VAN INFORMATIE NAAR INSPIRATIE

Transformeer met uw boodschap en zet uw publiek aan tot actie.

ONS AANBOD

INTENSIVE TRAINING

In deze 3-daagse Intensive training komen alle aspecten van het presenteren aan bod en duiken we daadwerkelijk de diepte in om het beste resultaat te kunnen garanderen.

SPEED COURSE

In de 1-daagse training krijgt u in korte tijd effectieve tools om de kwaliteit van uw presentaties aanzienlijk te verhogen.

Zakelijke training

Onze training is er ook voor het bedrijfsleven en kunt u dus zakelijk bij ons boeken voor uw medewerkers.

Particuliere training

Wilt u de training volgen als gewoon particulier of zelfstandig ondernemer dan kan dat natuurlijk ook.
u

Introductie sessie

Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u kort kennismaken met wat u te wachten staat tijdens de training? 

"Het was een leerzaame en effectieve training op maat. Ik werd heel goed klaargestoomd voor mijn publiek."

Neghar Jahed

Storyteller