De verdieping in met duurzame trajecten.

Een verdiepende traject houdt in dat wij samen met u een traject doorlopen waarbij wij samen met u naar uw (organisatie) doelstellingen en behoeften rondom een (sociale) vraagstuk kijken en u hierin adviseren met praktische oplossingen voor de beste resultaten en impact.

Het traject kent verschillende fases. Een kennismakingsfase,  onderzoeksfase,  uitvoeringsfase en eind- evaluatie fase. In de uitvoeringsfase zetten wij ook de kennis en expertise van onze rolmodellen in, bijvoorbeeld in de vorm van een masterclass of workshop voor uw team/ organisatie.

In onze trajecten gaan wij met u de verdieping aan en pakken we de zaak bij de wortel aan. Met verdieping  en langere bereikt u namelijk de beste en meest duurzame resultaten voor uw doelstelling.

Dit doen we door meerdere contactmomenten te organiseren en te faciliteren. U krijgt een vast contactpersoon die het hele traject van A tot Z afhandelt.  Zo bieden wij ook na afronding van het traject nog een naconsult. Dit is uiteraard inbegrepen in het gehele traject.

Wij streven ernaar maatwerk te leveren en traject is daarom nooit hetzelfde. Omdat we in een tijd van verandering en allerlei transities leven bieden wij ook trajecten aan in geclusterde thema’s die nu onderhevig zijn vernieuwing, verandering en verduurzaming.

Thematrajecten

Duurzaamheid & Circulaire economie

Duurzaamheid en de circulaire economie zijn de grootste uitdagingen waar wij te maken mee hebben in de transitie naar de toekomst. Het is tijd om bewuster om te gaan met onze aarde, de natuurlijke energiebronnen die zij ons ter beschikking stelt bewuster inzetten en materialen die wij vervaardigd hebben een nieuw leven geven.

Bereidt uw organisatie ook voor op deze transitie en ga met dit themapakket direct aan de slag.

Diversiteit & Inclusie


Diversiteit en inclusie, een thema waar we niet meer omheen kunnen en uw aandacht verdient.

Hoe maakt uw organisatie een afspiegeling van onze samenleving? Hoe haalt u uw beleidsdoelen en wat zijn de meerwaarden van een divers en inclusief team? De grootste uitdaging is hoe u dit realiseert in de praktijk met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Wordt ook een inclusieve organisatie en profiteer van de voordelen.

Onderwijs/ -vernieuwing & Jeugd


De wereld verandert, de wereld ziet er nu al anders uit dan tien jaar geleden. Hoe ziet onze wereld er dan uit over tien jaar? Welke rol speelt ons onderwijssysteem hierin en  verandert ons onderwijssysteem wel voldoende en tijdig mee? Hoe beïnvloed 
dit de jeugd en hun toekomst? Wat vormt hen en wat bepaalt hun toekomst?

Ja, onderwijsvernieuwing is volop aan de gang en de arbeidsmarkt speelt daar ook een rol in. Het werkt namelijk twee kanten op. Zo simpel is dat.

Veranderende samenleving & Arbeidsmarkt pakket

Wanneer onze samenleving zo drastisch verandert, heeft dit invloed op de keuzes die we maken in ons privé leven en hoe we ons werk inrichten en organiseren. De arbeidsmarkt verandert maar welke voordelen biedt dit u? Hoe kunt u hier op inspelen en gebruik van maken?

Met experts en veranderaars in huis vertellen wij u graag wat dit in de praktijk voor u kan betekenen en hoe hierop als werkgever op in kunt spelen.

Staat uw gewenste thema er niet tussen? Dat is geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor een custom made traject.

Wij bieden ook een breed scala aan inspirerende sprekers.