Winston Scholsberg

 
De coach/trainer en verhalenverteller beheerst de kunst van het vertellen als geen ander.

Te boeken voor

Presentaties product of diensten

Workshops

v

Storytelling

Gastspreker

Thema’s

Discriminatie en gelijkheid

Sociale Innovatie

Sociaal ondernemerschap

Jeugd

j

Onderwijs

l

Onderwijs & vernieuwing

Maatschappelijke verbinding

Religie & levensbeschouwing

Achtergrond

Winston Scholsberg heeft reeds vele organisaties geholpen bij het formuleren van concrete doelen en het verbeteren van de presentatievaardigheden.

Hij gebruikt in zijn presentaties de unieke gave om kinderen en volwassenen te boeien van het begin tot eind. Zoekt u iets unieks in uw programma voor zowel kinderen, ondernemers, consultants engineers en managers.

Een presentatie waar iedereen nog jarenlang over na zal praten? Een interactieve seminar waarbij iedereen uitgedaagd zal worden om mee te gaan in de energie van Winston. Winston zal door het vertellen van zijn verhalen over onder andere Anansi, verschillende onderwerpen behandelen waardoor iedereen in de zaal de alledaagse uitdagingen in je leven weer wat makkelijker kan relativeren.

Kinderen leren om sociale problemen zoals bijvoorbeeld pestgedrag op een andere manier te bekijken. Daarom dragen de presentaties van Winston bij aan het verbeteren van het klimaat en de omgangsvormen op werkplekken en scholen in Nederland.

“Winston Scholsberg beschikt over een jaloersmakend talent. Hij kan zijn publiek uren boeien of hij nou managers, verstandelijk gehandicapten of gedetineerden toespreekt. De coach/trainer en verhalenverteller beheerst de kunst van het vertellen als geen ander.”- Guido Castagna – Spits

Please follow and like us: